Veluwe Smokkel Dropping

Dit smokkelspel voor groepen is een waar avontuur met de centrale vraag: ‘Welk team brengt de meeste eXito dollars naar de finish?’ Alle teams krijgen de beschikking over een budget van 150 dollar. Tijdens de dropping komen de teams diverse opdrachten tegen. Hierbij kunt u dollars verdienen. Stuit u toevallig op onze mobiele grensposten (legertruck van eXito)? Helaas, dan moet u dollars afstaan. Komt u onderweg een ander team tegen? Dan moet u de budgetten van beide teams optellen en door tweeën delen.

Dagindeling

13.00 uur – Aankomst van de gasten

De gasten worden ontvangen in de eXito evenementenzaal met koffie en thee.

Start Veluwe Smokkel Dropping
Alle teams krijgen de beschikking over een budget van 150 dollar. Tijdens de dropping komen de teams diverse opdrachten tegen. Hierbij kan men dollars verdienen. Als jullie onderweg worden gespot door eXito, kost dit jullie dollars. Komt men een ander team tegen dan dient men beide budgeten te splitsen. Het team die de meeste dollars over de eindstreep weet te brengen is de winnaar. Slimheid, onopvallend verplaatsen, samenwerking en doorzettingsvermogen zijn de elementen in dit avontuur.

Veiling en GPS Dropping
Na het verkrijgen van een startkapitaal aan eXito dollars zal de veiling gestart worden! Hier kunnen de teams alvast strategisch nadenken over attributen die men bij dit nog onbekende avontuur zeker nodig zal kunnen hebben. Wie biedt het hoogst?! De teams worden per Oldtimer Legertruck naar de droppingsplaats gebracht. De dropping zal per GPS worden gelopen.

Algemene teamopdracht: Brain eXits
eXito heeft een tal van uitdagende vraagstukken samengesteld, die een beroep doen op het gecombineerde inzicht, handigheid en intelligentie van de teams. Deze worden in de totaalscore van de teams meegenomen.

Tijdens de tocht kunt u onder andere op het volgende elementen stuiten:

  • Vlotvaar Opdracht: u construeert een vlot van palen en tonnen. Met dit vlot gaat u op pad en treft u de vervolgroute aan in een ton. Bij het goed volbrengen van deze opdracht ontvangt u nieuwe dollars. De instructeur heeft tijdens het vlotvaren een drankje en candybar voor u klaarstaan, zodat u vol energie het programma kunt vervolgen
16.30 uur – Aankomst eXito terrein

Aangekomen op het evenemententerrein van eXito zult u nog enkele opdrachten moeten volbrengen. Bij elke goed volbrachte opdracht ontvangt u wederom nieuwe dollars.

De mogelijke onderdelen zijn:

  • Mega Tangram
  • Jacobsladder
  • Quadrijden
18.00 uur – Afsluiting Veluwe Smokkel Dropping

eXito zal alle budgetten uittellen en de Brain eXits nakijken. We zullen vervolgens op gepaste wijze het winnende team bekend maken.

18.15 uur – Vertrek van de gasten

We bieden u diverse horeca mogelijkheden aan waarmee u de ‘Veluwe Smokkel Dropping’ kunt uitbreiden. Bekijk onderaan deze pagina onze horecasuggesties.

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en voor deelnemers van alle leeftijden. Ook kinderen zijn dus van harte welkom. Deze groepsactiviteit vindt plaats op ons outdoor terrein middenin de Veluwse bossen.

Kosten sportief € 55,00 p.p. (incl. btw)
(Bel voor eXacte prijs, afhankelijk van uw groepsgrootte)

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!