Veluwe Smokkel Dropping

Dit smokkelspel voor groepen is een waar avontuur met de centrale vraag: ‘Welk team brengt de meeste eXito dollars naar de finish?’ De dag start met een veiling, maar wat zijn de attributen eigenlijk waard? Vervolgens worden de team met een Oldtimer legertruck gedropt en lopen ze met een tablet de smokkelroute. onderweg leveren de opdrachten eXtra dollars op! Naast het vlotvaren staan er ook nog enkele andere gave uitdagingen op de teams te wachten!

Dagindeling

13.00 uur – Aankomst van de gasten

De gasten worden ontvangen in de eXito evenementenzaal met koffie en thee.

Start Veluwe Smokkel Dropping
Alle teams krijgen de beschikking over een startbudget. Tijdens de dropping komen de teams diverse opdrachten tegen. Hierbij kan men dollars verdienen. Als jullie onderweg worden gespot door een grenspost, kost dit jullie dollars. Het team dat de meeste dollars over de eindstreep weet te brengen is de winnaar. Slimheid, onopvallend verplaatsen, samenwerking en doorzettingsvermogen zijn de elementen in dit avontuur.

Veiling en Dropping
Na het verkrijgen van een startkapitaal aan eXito dollars zal de veiling gestart worden! Hier kunnen de teams alvast strategisch nadenken over attributen die men bij dit nog onbekende avontuur zeker nodig zal kunnen hebben. Wie biedt het hoogst?! De teams worden per Oldtimer Legertruck naar de droppingsplaats gebracht en zullen vanaf daar met een tablet op pad gaan. Met deze tablet kan de smokkelroute worden volbracht en wanneer de opdrachten onderweg juist worden uitgevoerd zal de digitale rekening oplopen!

Algemene teamopdracht: Brain eXits
eXito heeft een tal van uitdagende vraagstukken samengesteld, die een beroep doen op het gecombineerde inzicht, handigheid en intelligentie van de teams. Deze worden in de totaalscore van de teams meegenomen.

Tijdens de tocht kunt u onder andere op het volgende elementen stuiten:

  • Vlotvaar Opdracht: u construeert een vlot van palen en tonnen. Met dit vlot gaat u op pad en treft u de vervolgroute aan in een ton. Bij het goed volbrengen van deze opdracht ontvangt u nieuwe dollars. De instructeur heeft tijdens het vlotvaren een drankje en candybar voor u klaarstaan, zodat u vol energie het programma kunt vervolgen
16.30 uur – Aankomst eXito terrein

Aangekomen op het evenemententerrein van eXito zult u nog enkele opdrachten moeten volbrengen. Bij elke goed volbrachte opdracht ontvangt u wederom nieuwe dollars.

De mogelijke onderdelen zijn:

  • Mega Tangram
  • Jacobsladder
  • Quadrijden*

* Voor dit onderdeel zal een toeslag van € 2,50 in rekening worden gebracht, als alternatief kunt u voor één van de andere niet gemotoriseerde onderdelen van eXito kiezen.

18.00 uur – Afsluiting Veluwe Smokkel Dropping

eXito zal alle budgetten uittellen en de Brain eXits nakijken. We zullen vervolgens op gepaste wijze het winnende team bekend maken.

18.15 uur – Vertrek van de gasten

We bieden u diverse horeca mogelijkheden aan waarmee u de ‘Veluwe Smokkel Dropping’ kunt uitbreiden. Bekijk onderaan deze pagina onze horecasuggesties.

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en voor deelnemers van alle leeftijden. Ook kinderen zijn dus van harte welkom. Deze groepsactiviteit vindt plaats op ons outdoor terrein middenin de Veluwse bossen.

Kosten sportief € 55,00 p.p. (incl. btw)
(Bel voor eXacte prijs, afhankelijk van uw groepsgrootte)

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!