The Bridge

Deze outdoor training is een echte teambuilding oefening. Zelf ontwerpen, taken verdelen, samenwerken en bouwen aan een echte brug. De brug dient aan bepaalde afmetingen te voldoen en daar zit de moeilijkheid van deze opdracht in. Kan de Quad de zelf ontworpen brug trotseren?

Dagindeling

13.00 uur – Aankomst van de gasten

De gasten worden ontvangen in de evenementenzaal van eXito met koffie en thee.

13.30 uur – Start Training ‘The Bridge’

De training is opgedeeld in 7 deelopdrachten. Aan elke deelopdracht is een tijdslimiet verbonden, die men zelf in de gaten dient te houden. Overschrijdt men de tijd, dan zal men in tijdnood komen met de volgende opdrachten:

  1. De ontwerpfase
  2. De presentatie
  3. De keuze
  4. De outdoor training
  5. De voorbereiding
  6. De uitvoer
  7. De evaluatie

Binnen deze opdracht komt u wederom voor een nieuw dilemma te staan, hoe gaat men hierop reageren, welke oplossing wordt er gekozen, welk resultaat geeft dit. Telkens weer dient men zich aan te passen op nieuwe situaties. eXito maakt aanspraak op de creativiteit en de wijze waarop men communiceert. Uit onze ervaring is gebleken dat men resultaat gericht te werk zal gaan. Het behalen van de opdracht is een must, maar achteraf realiseert men zijn of haar rol binnen dit avontuur.

17.30 uur – Einde trainingsdag

We bieden u diverse horeca mogelijkheden aan waarmee u outdoor training The Bridge kunt uitbreiden. Bekijk onderaan deze pagina onze horecasuggesties.

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en is gericht op volwassenen, maar uiteraard aan te passen op een jongere doelgroep.

Kosten sportief € 62,50 p.p. (incl. btw)
(Bel voor eXacte prijs, afhankelijk van uw groepsgrootte)

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!