Kraak de Code

In dit prachtige bos, op de Veluwe, zijn de bewoners van Beekbergen en omstreken jaren op zoek geweest naar de ‘verdwenen’ schat, gestolen door de Beekbergse Bende. Na een lange zoektocht is de schat terug gevonden, maar tot op heden heeft nog niemand de codes van de schatkist weten te kraken! De bendeleden kunnen het ons niet meer vertellen, want zij zijn namelijk tijdens een achtervolging door de politie, om het leven gekomen. De uitdaging voor uw team is: Kraak de code!

15.00 uur – Aankomst van de gasten

De gasten worden bij eXito ontvangen met koffie en thee. Afhankelijk van de groepsgrootte, volgt aansluitend de indeling van de teams door middel van het trekken van genummerde buttons.

15.30 uur – Start ‘Kraak de Code’

Onder leiding van één coördinerende eXito instructeur gaat het team (de teams) diverse opdrachten doorlopen.

 • Kaart coördinaten en kompas schieten
  De bendeleden hebben zich op diverse plaatsen begeven, tijdens de ontsnapping. Weet jij met je team de juiste kaart coördinaten af te lezen en nauwkeuring kompas te schieten, om zo mogelijk code te ontrafelen?
 • De buit
  De politie heeft in de vluchtauto een pot met muntgeld gevonden. Weet jij met je team te schatten / berekenen hoeveel munten erin de pot zitten?
 • De ontsnapping
  De vluchtauto heeft zich klem gereden in een doodlopende weg met een tal van obstakels? In hoeveel stappen kunnen de bendeleden deze doodlopende weg verlaten?
 • De digitale dader
  Als team ga je met grote geometrische puzzelstukken diverse daders proberen na te bouwen. Hoe goed is jullie ruimtelijk inzicht?
 • De ontsnapping
  De vluchtauto heeft zich klem gereden in een doodlopende weg met een tal van obstakels? In hoeveel stappen kunnen de bendeleden deze doodlopende weg verlaten?
 • De bevrijding
  De daders zijn beland in een tunneldoolhof tijdens de vlucht. Weet het team de uitgang te vinden
 • Het Obstakel
  Weten jullie de politie op afstand te houden middels deze 3-D constructie. Zorg dat hij goed in elkaar past, zodat de constructie op zichzelf kan blijven staan.
 • De uitkijktoren
  Bekijk vanuit een ander uitzicht of er kapers op de kust zijn. In hoeveel stappen weten jullie de nieuwe uitkijktoren op te bouwen voor een beter uitzicht?
17.30 uur – Finalespel ‘Kraak de Code’

De gehele dag door hebben de teams codes gekraakt, maar hebben de teams voldoende codes ontrafelt, om nu eindelijk, na al die jaren, de code van de schat te kraken? De grote vraag luidt: Wat is de te kraken code?

18.00 uur – Einde programma

We bieden u diverse horeca mogelijkheden aan waarmee u ‘Kraak de Code’ kunt uitbreiden. Bekijk onderaan deze pagina onze horecasuggesties.

Kraak de Code is geschikt voor groepen vanaf 20 personen.

Kosten sportief € 30,00 p.p. (incl btw)
(Bel voor eXacte prijs, afhankelijk van uw groepsgrootte)

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!