Organiseer binnen uw budget

Naast onze standaardarrangementen kunnen wij eveneens programma’s op maat, binnen uw budget, voor u samenstellen. Geheel afgestemd op uw wensen en doelstellingen van de dag.

Mogelijke Specials die eXito in het programma kan opnemen zijn:

Rit met Nostalgische Stoomtrein

eXito kan binnen de te organiseren arrangementen de stoomtrein exclusief voor uw gezelschap in zetten. Naast de eigen locatie te Beekbergen ligt het perron van de stoomtrein, men kan zo vanaf eXito instappen voor een avontuurlijke onvergetelijke stoomtrein rit over de Veluwe. Men wordt verzocht in te stappen voor een rit met een antieke stoomtrein die de sfeer uit de jaren ‘20 uitademt. De trein is voorzien van een restauratiewagon waar de gasten onder het genot van een kopje koffie of lunch kunnen genieten van het Veluwse landschap en de passerende dorpen. In Eerbeek zal de stoomlocomotief rangeren. De gasten krijgen de gelegenheid, dit op het perron te volgen en de loc van dichtbij en van binnen te bewonderen.

Rondvlucht op Luchthaven Teuge

In de gereedstaande 4-persoons Cessna’s kiezen wij het luchtruim voor een rondvlucht boven Apeldoorn met o.a. Paleis Het Loo of de Hanzestad Deventer en een deel van de IJsselvallei. Via het recreatiegebied Bussloo keren wij weer terug naar de Luchthaven Teuge. Indien de weersomstandigheden het toelaten kunnen de gasten zelf de stuurknuppel ter hand nemen, wanneer wij op kruishoogte zijn aangekomen.

Workshop Percussie

Ritmische sensatie op de Veluwe! Onder de bezielende leiding van de ervaren percussionist, leert u de kleine kneepjes van deze trommeltechniek. Er wordt gespeeld op authentieke Afrikaanse trommels (djembee), die een opzwepend ritme produceren. Samen met uw groep zult u versteld staan van de voorstelling, die u aan het einde van de workshop zult geven.

Prijzen op aanvraag, afhankelijk van de groepsgroottes.

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!