Veelgestelde vragen

Het weer

Alle onderdelen op onze locatie kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan. eXito heeft waar mogelijk houten- of mobiele overkappingen bij de onderdelen staan.

Kledingadvies

U dient de genodigden vooraf te informeren dat het programma sportief van aard is en hoofdzakelijk buiten zal plaatsvinden. Het dragen van normale vrijetijdskleding is voldoende, echter doet u er wel verstandig aan stevig schoeisel te dragen met rubber zolen. Pas uw kleding aan op het weersbeeld van de dag, dan zit u goed.

Begeleiding

eXito werkt met ervaren (buitensport-) instructeurs. De teams bestaan uit 10 tot ca. 13 personen. Afhankelijk van de onderdelen en het programma blijft meestal de eXito instructeur bij z’n team. Al uw gasten hebben dan een eigen aanspreekpunt tijdens het programma. Bij ieder programma is er tevens een coördinator / hoofdinstructeur aanwezig en deze zal als aanspreekpunt voor u als opdrachtgever fungeren.

De veiligheid

Al onze materialen en middelen worden periodiek aan technische inspectie onderworpen. Alwaar u de hoogte in gaat wordt u gezekerd (klimgordel) en dit altijd in het bijzijn van een eXito instructeur. Bij ons aanbod is de blessure kans nihil. eXito geeft altijd duidelijke en goede instructies en laat niets, maar dan ook niets, aan het toeval over. Gebruik van alcohol is voor en tijdens onze sportieve programma’s verboden.

Sportiviteit

Ons aanbod is voor iedereen met een normale gezondheid goed uitvoerbaar. Kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar kunnen al een grootdeel van ons aanbod doorlopen. Diegene die niet kan of wil deelnemen (wegens b.v. gezondheidsredenen) kan de rol als teamcaptain toebedeeld krijgen. eXito kan afhankelijk van uw doelgroep een verrassende mix samenstellen van; licht actief tot sportief, en desgewenst gecombineerd met enkele denk- en doe-opdrachten of creatieve workshops.

Avonduren

Programma’s die wij organiseren kunnen prima in de avonduren plaatsvinden. Op ons outdoorcentrum hebben wij elektra om activiteiten uit te verlichten. Elders maken wij gebruik van mobiele stroomvoorzieningen.

Het seizoen

Het gehele aanbod van eXito kan het hele jaar plaatsvinden. Enkele van onze programma’s lenen zich uitstekend voor een uitvoer in de winterperiode.

Verzekeringen

Alle deelnemers hebben de mogelijkheid bij eXito verzekerd te worden op basis van een Economy Class Reisverzekering bij verzekeringsmaatschappij de Goudse, met een aanvulling voor avontuurlijke sporten. De eXtra kosten bedragen €1,50 per persoon per dag. U kunt een dekkingsoverzicht bij eXito Beekbergen B.V. opvragen.