Organisator van groepsactiviteiten op de Veluwe

eXito heeft ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van uiteenlopende evenementen, outdoor trainingen, dagjes uit en personeelsuitjes op de Veluwe. Velen zijn u voorgegaan. Ons succes ligt in de creativiteit en de complexiteit van onze groepsarrangementen. eXito is een betrouwbare buitensportpartner en gaat samen met u als opdrachtgever opzoek naar de beste mix voor uw dagje uit. Uw arrangement passen we aan op uw wensen en doelstellingen en maken we passend binnen elk budget.

Een deskundig team van enthousiaste medewerkers is u graag het hele jaar van dienst. Door gebruik van eigen materialen en een interne opleiding wordt de kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd.

Onze outdoor activiteiten zijn ideaal voor uw:

Onze werkwijze

eXito adviseert u telefonisch of per mail uw voorkeur voor één van onze arrangementen uit te spreken. Op deze wijze kan eXito een kosteloze offerte op maat uitbrengen. eXito biedt all inn offertes aan, zodat er geen kosten achteraf worden berekend. Wilt u de locatie komen bezichtigen, dan bent u van harte welkom. De eXito medewerkers staan u graag te woord en verzorgen een complete rondleiding. Zodoende kunt u vooraf een goede indruk opdoen.

Meer weten?

Bekijk onze arrangementen, u vindt ze in de arrangementenkolom op onze website. Liever wat toelichting of behoefte aan meer informatie? Schroom niet en bel met onze adviseurs: 055 505 1282!