Wie is de Mol

Binnen uw team is een mol vertegenwoordigd. De Mol dient de vorderingen van het team zoveel mogelijk en onopvallend mogelijk te stagneren. Het kan zijn dat u (ook al bent u geen ‘mol’) toch een persoonlijke mollenstreek dient te volbrengen, dit om de verwarring op te voeren.

Degene die tijdens en aan het einde van het programma de meeste juiste verdenkingen van de mol kenbaar weet te maken en misschien ook nog zijn persoonlijke opdracht heeft weten te volbrengen, is de winnaar!! Wees waakzaam en maak u niet te veel verdacht…

Dagindeling

12.45 uur – Aankomst van de gasten

De gasten worden ontvangen in de eXito evenementenzaal met koffie en thee.

13.30 uur – Start Wie is de Mol?

Onder leiding van een eXito instructeur gaan de teams diverse outdoor onderdelen doorlopen. Bij elke behaalde doelstelling, ontvangt het team aanwijzingen die u aan het einde van de dag nodig zult hebben bij het finalespel.

De mogelijke onderdelen zijn:

  • Quadrijden*
  • Handboog Schieten
  • Tokkelen
  • High Tower
  • Pamperjump
  • Mega Tangram

* Voor dit onderdeel zal een toeslag van € 2,50 in rekening worden gebracht, als alternatief kunt u voor één van de andere niet gemotoriseerde onderdelen van eXito kiezen.

15.00 uur – Break

Onder het genot van een drankje en een candybar (nabij de houten overkapping en bij een vuurkorf) kunt u de opgedane ervaringen de revue laten passeren.

17.00 uur – Ontknoping & Finalespel

Met de verkregen aanwijzingen gaan alle teams op zoek naar de verborgen schat ergens op het terrein. Met een kompas moet u een kompasvraagstuk op te lossen. Na wat speurwerk stuit u uiteindelijk op de schatkist. De inhoud van de schat bestaat uit; een plaatselijk gestookte Beekbergse Neut.

17.30 uur – Einde Programma

We bieden u diverse horeca mogelijkheden aan waarmee u het ‘Wie is de mol’ spel kunt uitbreiden. Bekijk onderaan deze pagina onze horecasuggesties.

Dit arrangement is geschikt voor groepen vanaf 10 personen en voor deelnemers van alle leeftijden.

Kosten sportief € 52,50 p.p. (incl. btw)
(Bel voor eXacte prijs, afhankelijk van uw groepsgrootte)

Bij te boeken bij een arrangement

eXito heeft diverse mogelijkheden om uw evenement compleet te maken!